lean in 15

Lean in 15

Treenaa vähemmän, syö enemmän, huipputuloksia 15 minuutissa
Joe Wicks
WSOY

Syö enemmän, treenaa vähemmän ja saavuta lihaksikas keho – pysyvästi!

The Body Coach Joe Wicks esittelee ymmärrettävästi ja selkeästi terveellisen ruokavalion ja tehokkaan treenin kulmakivet.

Kirjan vartissa valmistuvien maukkaiden reseptien, selkeästi ohjeistetun ateriarytmin ja tiiviin, tehokkaan täsmätreenin avulla jokainen voi saavuttaa terveen, lihaksikkaan kehon! Tämän kirjan resepteistä on kärvistely kaukana – vai miltä kuulostavat teriyakilohi ja kesäkurpitsanuudelit, pinaatti-kalkkunacannelonit, lammaskofta, goalainen kalacurry tai fetalla höystetyt kalkkunapyörykät. Joe Wicksin synnyttämä Lean In 15 -liike ja päivittäiset the Body Coach -postaukset ovat auttaneet ihmisiä ympäri Eurooppaa saavuttamaan unelmavartalonsa ja ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja. Hanki sinäkin unelmavartalo vartissa!

”Haluan, että syöt enemmän, ja näytän, kuinka kehoa ravitaan niin, että rasva palaa ja lihasmassa kasvaa. On tärkeä tietää, mitä kannattaa tankata ja milloin. Periaatteeni ovat yksinkertaiset ja helposti omaksuttavissa niin, että niistä tulee kuin huomaamatta osa arkea. Jos haluat kertoa minulle edistyksestäsi, julkaise kuvasi hashtagilla #Leanin15 Twitterissä, Instagramissa tai Facebookissa. Löydät minut sosiaalisesta mediasta tunnuksella @thebodycoach.” – Joe Wicks

Lue lisää kustantajan sivuilta.