gastropun

Gastropub kotikeittiössä

Ali Suviala, Sami Piskonen, Mariaana Nelimarkka & Janic Leino
Readme.fi

gastropun

Ruokaa oluen ja ystävien seurassa!

Kirja tuo gastropubin omaan keittiöösi: yhdistä rehtiä ruokaa ja hyviä oluita keittiömestari Ali Suvialan tapaan. Opi, mikä saa ruoan ja oluen liiton toimimaan.

Kirjan avulla valmistat myös omaa olutta – mukana ohjeet ja reseptiikkaa.

Kirjan kaikki ruokaohjeet ovat helposti toteutettavia ja selkeitä. Perustelluista oluen ja ruoan yhdistelmistä on iloa niin arjessa kuin juhlassa – tilanteissa, joissa olemme tottuneet nauttimaan olutta: grillibileissä, kisakatsomossa, illallispöydässä, juhlapyhinä.

Oluttyylien esittelyn ohessa on pohdintaa, mitkä tekijät oluessa ja ruoassa luovat liiton. Laajemmin aihepiiriä puntaroivat alan ammattilaiset, muun muassa panimomestari ja sommelier.

Lue lisää kustantajan sivuilta.