kaali

K niin kuin kaali

Salla Korpela
Into

kaali

Kyssäkaalicarpaccio, kimchi, kukkakaalipizzapohja, paras coleslaw ja kaalifajitas – siinä esimerkkejä Into Kustannuksen uutuuskirjan K niin kuin kaali (2016) resepteistä. Salla Korpelan ja Anna Aution kirjaan on koottu eri puolilta maailmaa innovatiivisia ruokaohjeita kaalista. Lehtikaali ja kukkakaali ovat olleet viime aikoina trendien aallonharjalla ja K niin kuin kaali tarttuu tähän trendiin ja laajentaa käsityksiä kaalien mahdollisuuksista.

Kaikki kirjan ruuat ovat kasvisruokia ja suuri osa myös vegaanisia. Miltei kaikki ohjeet voi toteuttaa gluteenittomina. Kirja esittelee seitsemän eri kaalia ja niistä yhteensä kymmeniä reseptejä. Ohjeissa on pääruokien lisäksi myös lukuisia kastikkeita ja lisukkeita, jotka sopivat monen muunkin kuin kaaliruokien kanssa tarjoiltavaksi, esimerkiksi herkullinen parsakaalipesto.

Lue lisää kustantajan sivuilta.