Suuri_pyorakirja_4

Suuri suomalainen pyöräkirja

Jukka Mäennenä
Readme.fi

Täydellinen opas kaikille pyöräilijöille aloittelijoista asiantuntijoihin!

Polkupyörä on kenties yksi kaikkien aikojen parhaita keksintöjä. Ennen kaikkea se on edullinen, kätevä ja nopea kulkuväline arkeen. Hyötykäytön lisäksi pyöräily on kaikessa monimuotoisuudessaan erinomainen harrastus! Oli kyseessä sitten maasto-, maantie tai BMX-pyöräily, niin missään muussa lajissa ei yhdisty yhtä hyvin puhdas ja raaka urheilullisuus, oikeaa ajotekniikkaa edellyttävät taidot, vauhdin viehätys ja harrastusvälineiden laaja tekninen puoli.

Suuri suomalainen pyöräkirja käy läpi pyöräilyn historiaa, pyöräilyn eri alalajeja, pyörätyyppejä, varusteita ja monipuolista harjoittelua tavalla, jota ei ole ennen suomenkielellä tehty. Kirjasta hyötyvät niin intohimoiset pyöräilyn harrastajat kuin hyötyliikkujatkin.

Jukka Mäennenä on tamperelainen 28-vuotias pyöräilijä, urheiluja, opiskelija ja yrittäjä. Pyöräilyharrastuksen hän aloitti 15-vuotiaana maastopyörällä. Pian mukaan astui BMX freestyle, eli kansankielellä temppupyöräily, joka huipentui vuonna 2010 Suomenmestaruuteen. Pyöräily eri muodoissaan on pysynyt harrastuksena mukana tiiviisti näihin päiviin asti ja loppua ei ole näkyvissä.

Lue lisää kustantajan sivuilta.