9-koko-beatles-tuotanto

Koko Beatles-tuotanto

Kaikkien laulujen sanat ja syntytarinat
Steve Turner
Minerva

9-koko-beatles-tuotanto

Ensimmäinen ja ainoa täydellinen kokoelma Beatlesien laululyriikkaa sekä jokaisen laulun syntytarina.
Runsaasti kuvitettu kirja sisältää kaikkien yhtyeen säveltämien, sanoittamien ja levyttämien laulujen sanat ja kertoo miten, miksi ja missä nämä 210 koko maailman tuntemaa kappaletta luotiin.
Tunnettu Beatles-asiantuntija Steve Turner on pitkän musiikkitoimittajauransa aikana tutkinut yhtyeen kappaleiden vaikutteita, merkityksiä, teemoja ja jopa laulujen sanoituksissa esiintyviä henkilöitä. Tuloksena on täydellinen Beatles-hakuteos, jota on myyty Englannissa jo lähes puoli miljoonaa kappaletta.
Oliko Eleanor Rigby oikeasti olemassa? Missä on Penny Lane? Kuka on Lucy taivaalla timantteineen? Mikä inspiroi Ringoa kirjoittamaan kappaleen Octopus’s Garden? Kuka on ”Let it be’n” Mother Mary? Entä mistä on peräisin riimi Ob-la-di Ob-la-da? Kirja vastaa kaikkiin näihin ja moniin muihin ky-symyksiin ja kertoo kappaleiden taustoista myös paljon ennen julkaisematonta tietoa.
Kappaleet on järjestetty kronologisesti Beatles-albumien ilmestymisjärjestyksessä. Kirja sisältää myös täydellisen Beatles-diskografian.

Lue lisää kustantajan sivuilta.