kokokansi2.cdr

Leijonat kultajahdissa

Kimmo Leinonen
Readme.fi

kokokansi2.cdr

Leijonat 2016 – tarina menestyksen portaiden ylimmille askelmille! Mahtavan kauden upeat tarinat yksissä kansissa.

Miten nuori sukupolvi kasvoi koko kauden ajan tehtävästä toiseen, miten menestys ruokki menestystä, miten ruokahalu kasvoi syödessä ja miten menestys lopulta saavutettiin? Leijonat kultajahdissa kertoo lukijalle kaikki faktat Helsingistä Grand Rapidsin kautta Moskovaan.

PuLa-Aho? Ei, vaan Puljujärvi, Laine ja Aho. Siinä uuden kultaisen sukupolven selkäranka. Kolme pelaajaa, neljä kultaa ja kaksi hopeaa. Ei hullummin, kun ottaa huomioon, että nuoret taiturit ovat vasta aikuisiän kynnyksellä, tuskin 18 vuotta täyttäneitä. Tämä oli vasta alkusoittoa, minne ehtinevätkään, kun taito ja tehtävät tulevaisuudessa kasvavat.

Tutustu huikeaan kiekkokauteen, jolloin Leijonat nousivat maailman johtavaksi kiekkojoukkueeksi – kaikilla kolmella tasolla! Patrik Laine mursi tulokkaiden ennätykset toisensa jälkeen, Jesse Puljujärvi kaappasi kaksi kultaa.

Patrik Laine oli kiekkokauden palkituin pelaaja – Patu tyhjensi palkintopöydät sekä 20-vuotiaiden että miesten MM-kisoissa! Sensaatiomainen esiinmarssi miesten arvoturnaukseen!

Kirjan sisällöstä vastaa Jääkiekkoleijona numero 211, Kimmo Leinonen. Kirja on vahvasti kuvitettu ja sisältää ainutlaatuista materiaalia. Mukana on myös historiatietoa menneiltä vuosilta ja pelaajaprofiileja.

Lue lisää kustantajan sivuilta.