9-uskalla-elaa

Uskalla elää – mielellään eteenpäin

Heidi Holmavuo
Docendo

9-uskalla-ela%cc%88a%cc%88

Tiedätkö olevasi päätöksen edessä, mutta tarvitset varmuutta ja rohkeutta ottaa askeleet haluamaasi suuntaan? Katsovatko peilistä kasvot, joita et enää tunnista, mutta jotka vielä haluat oppia tuntemaan? Oletko kohdannut vaikean kriisin, jonka jälkeen eteenpäin pääseminen tuntuu haastavalta?

Uskalla elää – mielellään eteenpäin on kirja oman elämän haltuun ottamisesta. Kirja kulkee askel askeleelta matkan vaikeiden päätösten ja elämäntilanteiden alta uskallukseen ottaa elämä omiin käsiin ja mennä eteenpäin. Teos auttaa sinua asettamaan itsellesi tavoitteet ja saavuttamaan ne. Oli kyseessä uusi ihmissuhde, työpaikka tai hankalan elämänkriisin voittamiseen liittyvät vaikeudet.

Elämän kriisejä lähestytään kirjassa mediahuomiota saaneen aihepiirin eli henkisen lähisuhdeväkivallan kautta, mutta kirja käsittelee koko elämän kirjon varjosta valoon. Visuaalinen teos lähestyy aihetta paitsi koskettavin tekstein myös näyttävin valokuvin, runoin ja blogitekstein. Teos tekee näkyväksi henkiseen lähisuhdeväkivaltaan yhdistetyn lauseen ”Sitä mitä ei näe, sitä ei ole.” Painava asia on kirjoitettu elämänmakuisella ja lämpimällä tyylillä. Kirja on suunnattu kaikille elämänhallinnasta, itsensä ylittämisestä ja hyvästä elämästä motivoituville.

Kirja on laulavan ensihoitajan Heidi Holmavuon omaelämäkerrallinen tietokirja, jonka hän on kirjoittanut kaikille vaikeista elämän kriiseistä selviytyville. Heidi on itse noussut henkisen lähisuhdeväkivallan alta ja opetellut katsomaan elämää optimistisesti jokaisesta mahdollisuudesta nauttien. Vastoinkäymiset voivat olla parhaita asioita, mitä sinulle tapahtuu, jotta voit tuntea onnellisuutta ja ohjata itsesi oikeaan suuntaan. Onnellisuus on omalla vastuullasi ja päätökset omaan elämääsi liittyen teet vain sinä itse. Jokainen päivä on kasvamista itseään kohti.

Lue lisää kustantajan sivuilta.