Herkän vatsan kokkikoulu

Herkän vatsan kokkikoulu – Miten valmistat gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa

Pauliina Tervo
Basam Books

Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein kipeä iltaisin etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat?

Et ole yksin. Suomessa on melkein miljoona ihmistä, jotka kärsivät toiminnallisista vatsavaivoista. Jatkuvat vatsavaivat vievät elämisen ilon, heikentävät elämänlaatua ja sairastuttavat.

Herkän vatsan kokkikoulu on tarkoitettu sinulle, joka haluat päästä eroon toiminnallisista vatsavaivoista. Reseptien lähtökohtana on lääkäreiden laajasti hyväksymä FODMAP-rajoitus sekä funktionaalisen lääketieteen ajatus terveyttä edistävästä ja luonnollisesta, puhtaan ruoan ruokavaliosta. Monipuolinen ja laadukas ravinto auttaa vatsaa ja suolistoa voimaan päivä päivältä paremmin.

Kirjan reseptien avulla opit laittamaan ruokaa uudella, vatsaystävällisellä tavalla. Opit valitsemaan keittiöösi suolistoa hoitavia raaka-aineita ja lisäämään ruoanlaittoon kasviksia, yrttejä ja ihania mausteita. Opit myös, miten saat gluteenittomista leivonnaisista kuohkeita, pehmeitä ja niin hyviä, että ne maistuvat koko perheelle. Lisäksi löydät ohjeita terveyttä tukevien herkkujen ja hyvien välipalojen valmistamiseen.

Lue lisää kustantajan sivuilta.