exäholisti

Exäholisti

Irti riippuvuudesta ex-rakkaaseen
Bobby Lisa Marie
Nemo

exäholisti

Rakkaussuhde aiheuttaa riippuvuutta. Siksi sen loppuminen aiheuttaa tuskaa. Monelle sydänsärky, pakkomielteet, seuraaminen sosiaalisessa mediassa ja kaipuu jatkuvat pitkään suhteen jälkeen. Exäholisti tarjoaa myötätuntoa ja tukea niille, jotka ovat jääneet kiinni päättyneeseen tai kuolevaan ihmissuhteeseen.

Perheterapeutti Lisa Marie Bobby on kirjoittanut ensimmäisen kirjan, jossa rakkauden riippuvuutta aiheuttava fysiologia on yhdistetty erosta toipumiseen. Tämän kirjan avulla ymmärrät paremmin, mitä sinulle on tapahtumassa, miksi sinusta tuntuu siltä kuin tuntuu ja kuinka saat voimasi takaisin. Bobby kirjoittaa yksinäisyydestä, pakkomielteistä, itsetunnon katoamisesta, erilaisten erojen haasteista ja käytännöllisistä selviytymisstrategioista. Lopuksi hän hahmottaa 12-portaisen toipumisprosessin, jolla pääset epäterveestä kiinnittymisestä toiseen, voit alkaa toipua tunteiden tasolla ja rakentaa elämäsi uusiksi.

En ole tavannut exäholistia, joka ei pakkomielteen omaisesti pohtisi kysymystä ’Miksi näin kävi?’ Exäholisti tekee salapoliisi- ja tutkimustyötä yrittäessään ymmärtää exänsä mielentilaa eron hetkellä ja syytä sille, että asiat menivät pieleen. Oliko hänellä keski-iän kriisi? Oliko hänellä salainen suhde? Enkö ollut tarpeeksi hyvä? Olinko liian tarvitseva? Enkö ole tarpeeksi viehättävä? Oliko hän narsisti? Olenko minä narsisti? Loputtomat kysymykset, joihin on mahdotonta saada vastausta, kiusaavat sinua. Vaikka voisit keskustella exäsi kanssa suoraan, hänen vastauksiinsa on vaikea luottaa.

Lue lisää kustantajan sivuilta.